WARNING: These are scams. They are Emails sent to a honeytrap address only ever used for this purpose. Do not reply to these people, they will try to con you into paying out money in return for nothing.

CAVEAT: Please note that some of these Emails may be impersonating a genuine company or person. We wish to make it clear that any such name mentioned within these Emails has no connection to the scam. For the sake of searching, we leave these messages untouched, but we will respond to any concerns left in our comments.

From: "Mam. Olivia Austin" <[email protected]>
Reply: <[email protected]>
Date: Fri, 19 Feb 2021 10:53:03 -0800
Subject: With Love in My Heart..


GREETINGS TO YOU MY BELOVED, I HOPE YOU’RE IN GOOD HEALTH. I AM WRITING TO YOU WITH GOOD INTENTIONS AND DESIRE TO HELP THE POOR AND THE LESS PRIVILEGED. MY NAME IS OLIVIA AUSTIN, I AM A 69 YEARS OLD WOMAN, I WAS MARRIED TO LATE DOC. GARY YOUNG AUSTIN. MY LATE HUSBAND IS FROM ENGLAND AND WORKED WITH SHELL OIL COMPANY BEFORE HE PASSED AWAY 9 YEARS AGO. I AM A LEVEL 3 CANCER OF THE LUNGS PATIENT, I RESIDE IN HOSPITAL TO STAY ALIVE. DUE TO MY HEALTH CONDITION, MY MEDICAL REPORT TELLS THAT I HAVE A FEW TIME TO LIVE. MY LATE HUSBAND WILLED ALL HIS FUNDS TO ME, TEN MILLION BRITISH POUND STERLING IN A SECURITY COMPANY IN LONDON. NOW I HAVE A SHORT TIME TO LIVE AS MY CANCER AS GOTTEN TO ITS HIGHEST LEVEL AS MEDICAL REPORTS. I AM SEEKING YOUR HELP TO USE MY FUNDS TO ESTABLISH A CHARITY FOUNDATION PROJECT FOR THE POOR MOTHERLESS BABIES, WIDOWS, ORPHANAGE, CANCER PATIENTS AND ALL THE POOR AND LESS PRIVILEGED. I HAVE DECIDE TO GIVE OUT ALL MY FUNDS FOR THE ACCOMPLISHMENT OF THE CHARITY FOUNDATION. I NEED YOUR TRUST TO US
UPON YOUR RESPONSE I WILL SHARE MORE DETAILS WITH YOU.

GOD BLESS YOU GREATLY,
SHALOM.