WARNING: These are scams. They are Emails sent to a honeytrap address only ever used for this purpose. Do not reply to these people, they will try to con you into paying out money in return for nothing.

CAVEAT: Please note that some of these Emails may be impersonating a genuine company or person. We wish to make it clear that any such name mentioned within these Emails has no connection to the scam. For the sake of searching, we leave these messages untouched, but we will respond to any concerns left in our comments.

From: [email protected]
Reply: [email protected]
Date: Sun, 7 Apr 2019 18:59:36 +0000 (UTC)
Subject: Iz Antoinette


Zdravo, voljena moja.

Pozdravljam vas s imenom naeg Gospodina Isusa Krista, istina je da vam ovo pismo moe doi kao iznenaenje. Ipak, ponizno vas molim da mi posvetite panju i dobro me posluate. Moje ime je gospoa Antonette Gross iz Sjedinjenih Amerikih Drava. Oenjen sam za gospodina Anthonyja Grossa koji je neko radio s naom veleposlanstvom u Njemakoj 2002. godine, a takoer je radio u ambasadi u Londonu 16 godina prije nego je umro.

Mi smo bili u braku 25 godina bez djeteta prije nego to je umro nakon kratke bolesti. Od svoje smrti odluio sam se ne vjenati zbog svog vjerskog uvjerenja. Kad je moj pokojni suprug bio iv, poloio je iznos od 10.500.000,00 USD (deset milijuna amerikih amerikih dolara) s Bankom ovdje u Americi. Ovaj novac je jo uvijek u vlasnitvu Banke. Nedavno mi je lijenik rekao da neu izdrati sljedea etiri mjeseca zbog bolesti raka.

Nakon to sam upoznala svoje stanje, odluila sam da doniram taj novac crkvama, organizacijama ili dobrim osobama koje e iskoristiti taj novac na nain na koji u ovdje dati upute.

elim da taj novac iskoristite za crkve, dobrotvornu organizaciju, sirotita, udovice i druge ljude koji su u potrebi. Uzeo sam ovu odluku jer nemam dijete koje e naslijediti taj novac. tovie, roaci mog mua nisu mi bliski jer sam razvio problem s rakom i njihova je elja bila da me vide mrtvog kako bi naslijedili njegovo bogatstvo jer nemamo dijete. Ti ljudi nisu dostojni ovog nasljedstva. Zato donosim ovu odluku da vas kontaktiram i doniram vam ovaj fond kako biste ga koristili za dobrotvorne radove.

im primim va odgovor, dat u vam kontakt Banke ovdje u Sjedinjenim Amerikim Dravama gdje je taj novac poloen. Takoer u izdati punomo banci koja e vam dokazati sadanjeg korisnika tog novca. Takoer elim da me uvijek stavlja u svoje molitve.

Svako kanjenje u odgovoru moe mi dati prostora da potraim drugu dobru osobu za tu istu svrhu. Molim vas, uvjerite me da ete postupiti u skladu s gore navedenim.

Hvala i ostani blagoslovljen.

Tvoja sestra u Gospodinu,

Gospoa Antonette Gross.