WARNING: These are scams. They are Emails sent to a honeytrap address only ever used for this purpose. Do not reply to these people, they will try to con you into paying out money in return for nothing.

CAVEAT: Please note that some of these Emails may be impersonating a genuine company or person. We wish to make it clear that any such name mentioned within these Emails has no connection to the scam. For the sake of searching, we leave these messages untouched, but we will respond to any concerns left in our comments.

From:
Date:
Subject:


Ahoj,

Videl som vau e-mailov adresu prostrednctvom on-line obchodnho adresra poas mjho hadania estnej osoby a kontaktoval som vs osobne, pretoe som vne potreboval vau pomoc. Volm sa Shilo Angelo; Som 19 ron dievina a jedin diea mjho zosnulho rodiia pna a pani Angelo Abiba. Mj otec dlh roky pracoval s ropnmi a plynovmi vrtnmi spravami a v mojom mene uloil sumu vo vke tyri miliny, osemsto tisc dolrov (4,8 milina dolrov) predtm, ne zomrel v roku 2014. A poas tohto zlohy mal mj otec dohoda s bankou, e peniaze nebud poskytnut priamo mne a do veku 25 rokov alebo vyie.

Chcem, aby ste mi pomohli previes tieto peniaze na v bankov et na investcie a tie mi pomte prs do vaej krajiny, aby som pokraoval v tdiu, pretoe mj strko ma chce zabi a zbiera moje dedisk peniaze odo ma, pretoe som mal dievina.

Ohlsil som ho miestnej polcii mojej krajiny (Pobreie Slonoviny), ale polcia odvtedy neuinila ni, o by mi pomohlo, a mj ivot je tu v mojej krajine vekm rizikom. Tto sprvu pem vm z miestneho hotela, kde sa momentlne schovm za svoju bezpenos, km po prelete nevyjdem z mojej krajiny. Som ochotn vm ponknu 20% (960 000 americkch dolrov) z celkovch finannch prostriedkov ako nhradu za vau pomoc po prevode a chcem, aby ste mi neodkladne odpovedali, ak mi budete akceptova, aby som vm poskytol viac podrobnost.

S ctou
Slena Shilo Angelo